Distribuitor local produse ESET


 
   Nu toate produsele antivirus si de securitate a datelor sunt la fel. Din 1992, ESET este lider in detectarea si combaterea amenintarilor informatice cum ar fi virusii, viermii, si alte amenintari venite de pe Internet.
   Cea mai rapida si mai eficienta tehnologie disponibila este gata sa va protejeze impotriva virusilor si spyware-ului fara sa incetineasca rularea aplicatiilor sau jocurilor. ESET NOD32 Antivirus 4 include un scaner ThreatSense mai rapid si mai eficient, oferind securitate dedicata mediilor de stocare externe, noi instrumente de diagnostic si refacere a sistemului si adaugand noi tehnici euristice de nivel avansat.
      ESET Smart Security ofera in plus fata de ESET NOD32 Antivirus tehnologie antispam si firewall, protejandu-va familia in fata tuturor amenintarilor provenite din Internet si blocand mesajele spam deranjante primite prin email. ESET Smart Security 4 include un firewall mai inteligent si mai usor de utilizat oferind totodata functionalitati antispam imbunatatite pentru Outlook, Outook Express, Thunderbird sau alti clienti email populari.
      Caracteristici ce diferentiaza produsele ESET de restul competitorilor:
1. Protectie proactiva: blocheaza atat atacurile cunoscute cat si cele nou aparute.
2. Precizie: ofera o acuratete de neintrecut in detectarea amenintarilor informatice.
3. Impact minim: utilizeaza mai putine resurse de sistem.
4. Rapid: scaneaza sistemele de 3 pana la 34 de ori mai rapid.
      Produse:
1. ESET Smart Security 4
2. ESET NOD32 Antivirus 4
3. Scanare online
      De ce a-ti alege produsele ESET?
1. Datorita calitatii.
2. Din 1998 si pana in prezent nu a ratat nici un virus In The Wild la testele efectuate de Virus Bulletin, si a obtinut un numer record de medalii VB100% Awards.
3. NOD32 ruleaza pana la de 50 de ori mai repede decat produsele concurente si ocupa de 30 de ori mai putine resurse de sistem.
4. NOD32 acopera toate nevoile de protectie antivirus intr-o retea informatica.
5. Este asigurat full upgrade si update pe toata perioada licentei. 
ESET Smart Security 4
 
ESET Smart Security 4