Distribuitor local produse ESET
 

   ESET Smart Security este cea mai eficienta protectie pe care o puteti folosi pentru a combate numarul urias de amenintari propagate prin Internet si email.
   Combina tehnologia antivirus si antispyware multiplu premiata ESET NOD32® cu un firewall puternic, totusi usor de folosit, si o tehnologie antispam robusta.
   Folosind tehnologia avansata ThreatSense®, ESET Smart Security va protejeaza proactiv in fata noilor atacuri in special in primele ore, critice, in care solutii similare nici macar nu au aflat de existenta unui nou atac. ESET Smart Security detecteaza si dezactiveaza atat amenintarile cunoscute cat si pe cele necunoscute inca: virusi, troieni, viermi, adware, spyware, rootkit-uri sau alte amenintari provenite din internet.
   ESET Smart Security este de asemenea mai rapid ca orice alta suita de securitate, atat de rapid incat nu il veti remarca atunci cand ruleaza. Este usor de folosit si totusi simplu de optimizat pentru nevoile specifice pe care le aveti.
   ESET Smart Security este suita de securitate in care sa te increzi – ora de ora, zi de zi; tehnologia multiplu premiata ThreatSense utilizeaza nivele multiple de detectie a continutului malware pentru a oferi cea mai eficienta protectie posibila impotriva atacurilor. Tehnologia ThreatSense este inteligenta, genereaza cel mai mic numar de alarme false, deranjante, in raport cu alte produse care folosesc tehnici euristice si identifica amenintarile pe care alte solutii antivirus le rateaza.
   Ce este nou:
   Un scaner si mai inteligent — Amenintarile nu actioneaza pe caile pe care le banuiti. ESET Smart Security inspecteaza canalele de cumunicare criptate SSL cum ar fi HTTPS si POP3S, scanand in plus in mod inteligent in interiorul fisierelor arhivate pentru a identifica amenintarile pe care alte solutii le rateaza. Functia ESET's Smart Optimization aduce si mai multa viteza in scanarea fisierelor.
   Firewall Inteligent — noul mod de auto-invatare de care dispune acesta salveaza foarte mult timp prin crearea unor reguri de operare a firewallului pe baza analizarii modului in care folositi computerul, oferind simultan configurare complexa pentru utilizatorii avansati.
   Modul antispam imbunatatit — ESET Smart Security va protejeaza acum impotriva mesajelor spam enervante avand la dispozitie un filtru antispam mai compact, mai rapid si mai eficient.
   Securitatea mediilor de stocare — Amenintarile pot patrunde chiar si in cazul folosirii medilor de stocare externe cum ar fi stick-urile USB. In cazul acestor dispozitive care se se instaleaza si lanseaza automat ESET Smart Security scaneaza fisierul autorun.inf si fiserele asociate, suplimentar fata de scanarea toturor fisierelor de pe mediile de stocare conectate. Utilizatorii avansati pot configura ESET Smart Security sa execute nivele complexe de scanare ale acestor medii.
   Noi instrumente pentru sistem — ESET SysInspector si ESET SysRescue simplifica diagnoza si metoda de curatare a sistemelor infectate folosind scanarea in profunzime a proceselor sistemului pentru a identifica amanintarile ascunse si prin oferirea posibilitatii de crearea a unor medii bootabile CD/DVD sau flash-uri USB destinate refacerii calculatoarelor infectate.
   Autoaparare — ESET Smart Security are incoporata o tehnologie dedicata care previne coruperea sau dezactivarea lui de catre codul malware, asa incat puteti fi incredintati ca sistemul este intotdeaua protejat.


 
ESET Smart Security 4
 
ESET Smart Security 4