Distribuitor local produse ESET
 

   ESET NOD32 Antivirus reprezinta este cea mai eficienta protectie pe care o puteti folosi pentru a combate numarul urias de amenintari propagate prin Internet si email. Ofera protectie completa antivirus si antispyware fara sa afecteze performanta sistemului.
   Folosind tehnologia avansata ThreatSense®, ESET NOD32 Antivirus va protejeaza proactiv in fata noilor atacuri in special in primele ore, critice, in care solutii similare nici macar nu au detectat existenta unui nou atac. ESET NOD32 Antivirus detecteaza si dezactiveaza atat amenintarile cunoscute cat si pe cele necunoscute inca: virusi, troieni, viermi, adware, spyware, rootkit-uri si alte amenintari provenite din internet.
   ESET NOD32 Antivirus este una dintre cele mai rapide solutii antivirus, atat de rapida in executie incat nu o veti remarca atunci cand functioneaza. Este in acelasi timp incredibil de usor de folosit, intuind nevoile dumneavoastra specifice.
   Amenintarile nu actioneaza pe caile pe care le banuiti. ESET NOD32 Antivirus inspecteaza canalele de comunicare criptate SSL cum ar fi HTTPS si POP3S, scanand in plus in mod inteligent in interiorul fisierelor arhivate pentru a identifica amenintarile pe care alte solutii le rateaza. Protectia proactiva este in actiune in primul moment al secventei de boot pentru a va asigura protectie continua.
   ESET NOD32 Antivirus are incoporata o tehnologie care previne coruperea sau dezactivarea aplicatiei de securitate de catre malware, asa incat puteti fi incredintati ca sistemul este intotdeaua protejat.
   Scanarea email-urilor pentru Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail, Windows Mail, sau alti clienti POP3/IMAP, va garanteaza faptul ca emailurile sunt sigure si nu contin amenintari.
   Beneficii cheie:
   Protectie impotriva amenintarilor necunoscute —  tehnologia multiplu premiata ThreatSense utilizeaza nivele multiple de detectie a continutului malware pentru a oferii cea mai eficienta protectie posibila impotriva atacurilor. Tehnologia ThreatSense este inteligenta, generand cel mai mic numar de alarme false si deranjante, in raport cu alte produse care folosesc tehnici euristice.
   Identifica amenintari pe care alte produse antivirus le rateaza — in mod obisnuit, atunci cand ESET NOD32 Antivirus inlocuieste pe un calculator un alt software antivirus utilizatorul descopera imediat virusi sau continut malware nedepistat de aplicatia anterioara.
   Construit pentru viteza — ESET NOD32 Antivirus este extrem de rapid, atat de rapid incat nu il remarcati in momentul in care lucreaza. Chiar si in cazul unor operatiuni care solicita intens hard disk-ul, cum ar fi efectuarea unei scanari complete a hard disk-ului, solutia de securitate ruleaza discret in fundalul aplicatiilor dumneavoastra curente lasandu-va sa lucrati sau sa va jucati.
   Resurse minime solicitate — ESET NOD32 Antivirus este compact si eficient, utilizand numai 44MB memorie, o mica parte din necesarul altor solutii. Pentru ca e rapid si compact, un upgrade al solutiei de securitate existente va poate da senzatiile folosirii unui calculator complet nou. Iar utilizatorii de laptop vor aprecia noua functionalitate de economisire a energiei acumulatorului, ce va permite sa lucrati sau sa va jucati mai mult timp.


 
ESET Smart Security 4
 
ESET Smart Security 4