Despre noi
 

   Eraconsult a fost infiintata in anul 2004, ca o companie ce oferea servicii complete si solutii integrate IT. Astfel, Eraconsult oferea servicii informatice ce se adreseaza utilizatorilor persoane fizice sau firme cu nevoi informatice si de comunicare diversificate, atat celor ce nu dispun de pregatire avansata in domeniul informatic, respectiv resurse umane cu pregatire de specialitate cat si clientilor ce detin un departament informatic propriu.
   Incepand din anul 2005 Eraconsult si-a extins gama de servicii si asupra productiei publicitare, oferind o gama larga de servicii profesionale in domeniu, incepand de la creatie si machetare pana la transpunerea ideilor pe suport fizic.
   Politica Eraconsult este satisfacerea continua a cerintelor clientilor. Calitatea produselor si serviciilor reprezinta factorul strategic al progresului firmei.
      Eraconsult este dedicata viziunii, misiuniii si valorilor companiei.
      Visiune:
      Viziunea noastra este sa devenim partenerii preferati pentru companiile autohtone prin inpunerea corectitudinii si seriozitatii in afaceri, calitatii si fiabilitatii produselor, datorita respectului acordat clientilor si adaptarii rapide la cerintele pietei.
      Misiune:
      Misiunea noastra este satisfacerea deplina a nevoilor si exigentelor clientilor nostri.
      Punctele cheie ale Eraconsult:
      Satisfacerea nevoilor explicite si implicite ale clientilor sai, prin furnizarea prompta de produse si servicii de o calitate constant foarte buna, la preturi competitive, prin respectarea completa a cerintelor clientilor in proiectarea sistemelor, aplicatiilor si echipamentelor complexe, prin servicii dupa vanzare (service, mentenanta, asistenta tehnica, instruire) de maxim profesionalism;
      Are specialisti calificati si competenti, cu experienta profesionala indelungata, orientati spre satisfacerea clientului;
      Acopera o gama larga de produse si servicii si este preocupata in permanenta de productia si dezvoltarea de noi produse, cu scopul de a raspunde cerintelor tot mai variate ale clientilor;
      Ofera siguranta clientilor prin capacitatea financiara foarte buna si investitiile continue in infrastructura;
      Ofera incredere clientilor prin portofoliul de clienti importanti, beneficiari ai produselor si serviciilor sale;
      Vine in intampinarea clientilor prin actiuni de informare si promovare a produselor si serviciilor legate de domeniul de activitate.
      Valori:
- Ne concentram cu pasiune si competenta pentru succesul clientilor.
- Avem satisfactia lucrului bine facut - indeplinim cu succes obiectivele asumate.
- Muncim intens si eficient, acceptam cele mai grele provocari, sarbatorim victoriile.
- Rasplatim competenta, inovatia, spiritul de initiativa si asumarea raspunderii.
- Promovam corectitudinea si respectul fata de parteneri, colegi si fata de companie.
- Dezvoltam spiritul de echipa. Pretuim si respectam munca celorlalti.
- Sprijinim fiecare membru al echipei pentru a se instrui si a progresa profesional.
- Sprijinim initiativele de imbunatatire a activitatii si acceptam critica.

 
ESET Smart Security 4
 
ESET Smart Security 4