Webdesign si tehnologii web
 

         Zilnic milioane de oameni navigheaza pe Internet si multi dintre ei cauta produsele sau serviciile oferite de dumneavoastra.
         Un site web este un excelent loc pentru ca potentialii clienti sa va cunoasca, sa cunoasca oferta dumneavostra, iar clientii existenti sa urmareasca aparitiile de noi produse si servicii. Prezenta online pe Internet trebuie vazuta ca o reclama, costurile fiind cu mult mai mici comparativ cu formele clasice de publicitate si beneficiati astfel de maximizarea vânzarilor cu cheltuieli minime.
         Eraconsult va poate ajuta sa va creati o imagine a dumneavoastra sau a firmei, pe care sa o prezentati si sa o promovati pe Internet, prin intermediul urmatoarelor servicii:
         1. Webdesign
         Eraconsult realizeaza pagini web pentru orice domeniu de activitate si in cele mai variate forme: prezentari firme, institutii, prezentari de produse si servicii, magazine on-line, prezentari personale, usor de utilizat, usor de incarcat si care contin o descriere exacta a activitatii dumneavoastra. construim site-urile urmarind sa obtinem profit pentru clientii nostri, receptarea unui feed-back cat mai rapid din partea partenerilor, sporirea popularitatii, credibilitatii si imaginii firmei.
         2. Redesign site web
         Scopul schimbarii design-ului unui site este de a-i readapta aspectul la cerintele unei piete din ce in ce mai pretentioase. Un site uzat moral nu va poate prezenta drept un partener de afaceri activ si in contact continuu cu noile tendinte din domeniul dumneavoastra.
         Un site poate fi refacut atat din punct de vedere grafic dar si din punct de vedere al functionalitatii si al flexibilitatii.
         3. Dezvoltare aplicatii web
         Eraconsult ofera servicii de programare necesare atat pentru pagini simple cat si pentru aplicatii web complexe, orientate spre comunicare sau comert, care necesita utilizarea de baze de date. Va punem la dispozitie site-uri web, vitrine virtuale, cosuri de cumparaturi sau alte tipuri de proiecte on-line, administrate cu usurinta si eficienta.
         4. Design bannere
         Cream bannere animate sau statice destinate campaniilor dumneavoastra publicitare pe Internet. Pe baza mijloacelor de urmarire a accesarilor din bannere va oferim rezultatele campaniilor on-line, informatiile colectate ajutand la imbunatatirea deciziilor ulterioare.
         5. Design sigle
         Sigla este o parte importanta a identitatii vizuale. Prin logo se creaza o imagine profesionala, indiferent de marimea companiei si creste fidelitatea consumatorilor serviciilor si produselor dumneavoastra.
         6. Gazduire de pagini web
         Eraconsult ofera pachete speciale de web hosting si rezervare de domenii. Acest serviciu intregeste necesarul pentru garantarea reusitei pentru proectele dumneavoastra legate de Internet. 
ESET Smart Security 4
 
ESET Smart Security 4