Consumabile si birotica
 

         Pentru o corectă si cat mai longevivă întrebuinţare a echipamentelor dumneavoastră de printat vă recomandăm să folosiţi consumabile originale. Firma HQ LEVEL comercializează toată gama de consumabile OEM, de la toţi producătorii, la preţuri imbatabile. Pentru a consulta oferta noastră de OEM-uri accesati această secţiune.
         De cele mai multe ori, consumabilele originale sunt foarte scumpe. Mai ales la imprimantele de clasa mică şi medie, se constată că la 2-3 schimbări ale tonerului sau cartuşului, preţul acestor consumabile poate ajunge chiar foarte aproape de preţul echipamentului în sine. de aceea, merită luată in considerare varianta folosirii unor consumabile echivalente sau compatibile, care nu cum altceva decat exact acelas lucru, facut de catre un alt producător, la un preţ mai mic. Procesul de remanofacturare presupune schimbarea ansamblelor mecanice din interiorul tonerelor, eliminarea tonerului reyidual, curatarea si degresarea aceastuia, vidarea si reumplerea.
         Preţul pentru un consumabil remanofacurat este de aproximativ 50% din pretul aceluias consumabil original!
         A treia variantă ar fi reumplerea consumabilelor deja folosite. Noi recomandăm aceasta soluţie în ultimă instanţă, deoarece tonerele şi cartuşele reumplute pot aduce stricăciuni chiar si ireparabile, echipamentelor dumneavoastră de printat. Daca totuşi v-aţi hotarât la aceasta soluţie, atunci este imperativ sa alegeţi un partener competent pentru a face aceasta operaţiune delicată.
         1. Consumabile OEM
         2. Consumabile remanofacturate si compatibile
         Prin adevaratul procedeu de remanufacturare se obtine un produs finit nou, de o calitate similara produsului OEM , in unele cazuri calitatea poate fi superioara produsului OEM. Prin remanufacturare se intelege procedeul de desfacere a cartusului, reconditionarea pieselor cu viata lunga de utilizare, gen rola magnetica, arcuri, diferite angrenaje din metal sau plastic si inlocuirea TUTUROR pieselor care suporta o uzura importanta dupa primul ciclu de printare, si anume: cilindrul fotosensibil, lamele de dozare, PCR – Primary Charge Roller, developer roller, doctor bar, iar in final se monteaza sigiliul, chipul (la reperele care necesita chip) se sigileaza si ambaleaza, obtinandu-se astfel un produs NOU.
         3. Reancarcare calitatea 1 pentru tonere si cartuse
         In momentul de faţă cartuşele pentru aproape orice tip de imprimantă costă atât de mult incât uneori după doar două schimbări de cartuşe observăm că am cheltuit o sumă egală cu cea necesară achizitionarii unei imprimante noi.
         Soluţia este reincărcarea profesională a cartuşelor care garantează o imprimare corespunzatoare, uneori chiar identică cu cea originală, dar la preţuri extrem de convenabile atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice.
         Un cartuş poate fi reumplut de mai multe ori, excepţie facând cazurile când este deteriorat fizic. Noi vă garantăm reumplerea numai cu CERNEALĂ SAU TONER DE CALITATE şi CÂNTĂRIREA ELECTRONICĂ a cantitatii utilizate în funcţie de specificaţiile tehnice ale modelului.


 
ESET Smart Security 4
 
ESET Smart Security 4