<
Servicii de retelistica
 

      Tehnologia IEEE 802.11x (Wi-Fi) este cunoscuta ca fiind cea mai utilizata in domeniul retelelor wireless. Wi-Fi este numele comercial pentru tehnologiile construite pe baza standardelor de comunicaţie din familia IEEE 802.11 utilizate pentru realizarea de reţele locale de comunicaţie fără fir la viteze echivalente cu cele ale reţelelor Ethernet.
      Standardul IEEE 802.11 descrie protocoale de comunicaţie aflate la nivelul gazdă-reţea al Modelului TCP/IP, respectiv la nivelurile fizic şi legătură de date ale Modelului OSI. Aceasta înseamnă că implementările IEEE 802.11 trebuie să primească pachete de la protocoalele de la nivelul reţea (IP) şi să se ocupe cu transmiterea lor, evitând eventualele coliziuni cu alte staţii care doresc să transmită.
      802.11 face parte dintr-o familie de standarde pentru comunicaţiile în reţele locale, elaborate de IEEE, şi din care mai fac parte standarde pentru alte feluri de reţele, inclusiv standardul 802.3, pentru Ethernet.
      Cu ajutorul echipei noastre, firma Dvs. poate beneficia de servicii complete, de calitate pe latura IT de comunicatii – wireless.
      Datorita echipei noastre de ingineri de retea, cu experienta si resursele necesare, va puteti astepta la un rezultat rapid, de calitate si in costuri optime.
      Serviciile de implementare pentru o solutie wireless includ:
- Analiza si strategie de implementare.
- Design si implementare de proiect.
- Instalare, testare si integrare. 
ESET Smart Security 4
 
ESET Smart Security 4