Distribuitor local produse Cyclope
 

      Amplusnet a dezvoltat solutiile de monitorizare Cyclope pentru a oferi factorilor de decizie informatii corecte si obiective pentru evaluarea resurselor umane si a modului de utilizare a infrastructurii IT.
      Managerul poate urmari Raportul de Productivitate, pentru a urmari anumite statistici ce includ si gradul de utilizare a aplicatiilor setate prealabil ca productive/neproductive, intr-o interfata simplu de gestionat.
      CYCLOPE - MONITORIZARE ANGAJATI este o solutie software care ofera informatii despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor.
      CYCLOPE - INTERNET FILTER este o solutie de monitorizare si control a accesului la Internet. Solutia ofera un management eficient al utilizarii Internetului, protejeaza reteaua de posibile pericole online si restrictioneaza accesul la resurse web neadecvate.
      CYCLOPE - MONITORIZARE IMPRIMANTE este o aplicatie de monitorizare care inregistreaza activitatea imprimantelor locale sau de retea. Solutia inregistreaza numele documentului, numarul de pagini listate dar si utilizatorul care a dat comanda de listare.
      Cyclope Monitorizeaza:
- Activitatea pe documente si e-mailuri
- Activitatea pe Internet si Chat
- Activitatea pe fisiere
- Activitatea pe aplicatii/ferestre
- Activitatea in cadrul unei aplicatii
- Gradul de utilizare a aplicatiilor setate ca interzise (NOU!)
- Prezenta la locul de munca
- Orele de munca suplimentare petrecute la calculator
      Cu ajutorul solutiei Cyclope - Monitorizare Angajati - veti fi mai bine pregatiti si echipati in provocarea de zi cu zi oferita de managamentul resurselor umane.

      Pentru informatii suplimentare accesati lincurile de mai jos:
- Informatii generale
- Descriere solutii
- Functionalitatile solutiei Cyclope-Monitorizare Angajati
- Beneficiile solutiei Cyclope-Monitorizare Angajati
- Resurse Online
 
ESET Smart Security 4
 
ESET Smart Security 4