Distribuitor local produse NextClass


      6. Videoproectoare Epson si suporturi pentru videoproiector

      Pentru a eficientiza predarea cursurilor si pentru a le imprima o dinamica atractiva, NextClass va ofera o gama diversificata de videoproiectoare si ecrane de proiectie destinate prezentarilor in orice sala de curs, sala de conferinte sau festivitati.
      Epson, liderul mondial al producatorilor in domeniul videoproiectoarelor, incepand cu 2008 isi concentreaza atentia asupra mediului educational. In premiera, Epson® creeaza proiectii cu diagonala mare, prin pozitionarea videoproiectorului la distante foarte mici (60 cm) de ecranul de proiectie.
      De la videoproiectoarele ultra-portabile pana la cele care se instaleaza intr-un punct fix, videoproiectoarele Epson® sunt potrivite activitatilor desfasurate de zi cu zi in sala de curs.
      Beneficii:
      1. Prezinta tehnologia de proiectie 3LCD, utilizata si patentata de Epson®, ce asigura proiectii perfecte si imbunatateste vizibil calitatea imaginii, oferind detalii fidele si culori naturale ce nu obosesc ochii.
      ;2. Realizeaza o economie substantiala de energie, datorita eficientei marite a luminii care face ca videoproiectorul sa genereze mai putina caldura.
      3. Prezinta posibilitatea de proiectie la distante scurte.
      4. Sunt portabile, usor de instalat si mutat dintr-o sala in alta.
      5. Unele modele nu necesita conectarea la un PC, deoarece pe langa proiector integreaza un DVD player, o unitate pentru memory stick si un sistem audio.
      6. Pot fi conectate in retea sau wireless.
      7. Au durata de functionare foarte mare a lampii.
      8. Prezinta garantie mare atat a lampii, cat si a intregului echipament.

         


 
ESET Smart Security 4
 
ESET Smart Security 4